Detalle de la empresa

  1. Home
  2. Purchasing
  3. Detalle de la empresa
empleador

Acerca de... “Prince Christy”

Als je het klinkt alsof alle spelers aan de tafel op die manier spelen, dan doe je jezelf een gunst, omdat het betekent dat je in staat zult zijn om erachter te komen wat er gaat gebeuren met bijna elke hand gespeeld. Kennis van het bereik. Sommige spelers hebben sterke handen met alleen slechte beatbereiken, wat betekent dat ze alleen handen kunnen spelen met goede beat ratio’s. Een ander veel voorkomend type bereik is goede beatpercentages, sommige spelers geven de voorkeur aan weddenschappen met kleinere percentages en anderen wetten met hogere percentages en sommige zijn evenwichtig op het geheel.

Je kunt veel advies krijgen over de “kunst” van poker door boeken te lezen zoals Hoe mensen te lezen, Hoe te denken als een pokerspeler en Denken als een pokerspeler. Er zijn een aantal boeken en blogs over “skillful poker”, waarvan sommige worden besproken in onze poker bibliotheek. Hoe kun je deze vaardigheden trainen? Dit zijn geen pokerboeken in de strikte zin (je leert niet alle kaart theorie), maar ze hebben veel te zeggen over wat te denken over wanneer je poker speelt, https://www.comparebuzz.net/nl/ en hoe om situaties te analyseren (inclusief je eigen hand) en te begrijpen wat de andere speler doet.

Een goede vraag om te vragen is hoe denk je dat de andere speler een specifieke hand zou spelen? Ik denk dat de grootste fout van de meeste poker spelers is om de verkeerde vragen te stellen. Dus wat vraagt u precies? Veel spelers krijgen zo gefocust op wat hun volgende stap zal zijn dat ze niet de juiste vragen stellen. De juiste vragen stellen. Reacties op Deze discussie. Veel geluk zal u toelaten om uw hand over een zeer grote set van kansen en zien uw geld winnen of verliezen. Mijn beste gok zou een combinatie van twee dingen zijn: geluk en ervaring.

Ervaring helpt als je slechte kaarten krijgt. Hij had net een enorme hand verloren, en ik wist dat hij erover nadenkt om me de hele weg naar de trein te bellen. Dat is het eerste wat ik merkte. Een goed voorbeeld hiervan is de man die ik heb verslagen op de WSOP. Hij had AK’s, geschikte connectoren, dus ik vouwde en ging naar huis met de 120 grand. Dus ik controleerde mijn zak, zag een paar losse c-c’s en een J, en ik ben als “Hey, ik heb de noten” en ik riep hem neer met die hand.

Nou, ik liep terug naar mijn kamer en het was alsof hij wist dat ik niets had omdat hij zijn hoofd draaide en rechtop naar me keek terwijl ik langs liep. Het was de eerste keer dat ik een hand zo goed maakte zonder echt uit te vinden wat hij zegt Dus zelfs als je je erg comfortabel voelt met de tafel onder je voeten, kun je nog steeds een aantal grote handen missen omdat je geest ergens anders is.

Proyectos publicados

No hay proyectos publicados todavía por este empleador.